Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 10 de març del 2009

Grups de treball

Volem anunciar la creació d’una sèrie de comissions o grups de treball, encarregats de dinamitzar l’associació. Aquests treballaran en una determinada tasca i són:

  • Actes lúdics i promoció: S’ha d’encarregar de proposar, preparar i coordinar els actes lúdics – festius de l’Associació, així com encarregar-se de la promoció d’aquests i de la Associació. El seu responsable és en Pere Bennàssar.
  • Divulgació: S’ha d’encarregar de proposar, preparar i coordinar els actes divulgatius (conferències, excursions, taules rodones, ...). Els seus responsables són en Tomeu Pou i na Xisca Veny.
  • Grup educatiu: S’ha d’encarregar de proposar, preparar i coordinar els tallers o altres treballs per a les escoles o instituts. El responsable és en Joan Xamena.
  • Grup científic: S’ha d’encarregar de proposar, preparar i coordinar els actes de caire científic (jornades, congressos, ...). El seu responsable és en Tomeu Salvà.
Ens agradaria hi participàssiu.
Si hi voleu col·laborar intentau parlar amb els seus responsables o enviau un correu electrònic a l'Associació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada