Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 10 de març del 2009

Excursió als Jardins del Calvari

L’associació té la intenció de realitzar una sortida – excursió per donar a conèixer un altre aspecte del nostre patrimoni més pròxim, ens referim als jardins del Calvari i al Calvari mateix.
Aquesta serà el proper diumenge 15 de març i començarà a les 10 del matí a “Sa Torre”, al costat del quarter – caserna de la Guàrdia Civil (a dalt del Passeig d’En Joan Estelrich). Continuarà amb la pujada al calvari amb les explicacions oportunes. A dalt del Calvari es podrà descansar i berenar. Llavors es podrà optar per baixar per on s’ha pujat o, pels més valents, baixar pel Carreró del Dimoni. Finalment ens tornarem trobar al punt de partida per fer la darrera explicació i per acomiadar-nos.
Volem recordar, a tota la gent vulgui venir, que s'ha de dur calçat i roba adequada i, si vol, una mica de menjar i beure.
A més, el qui es vulgui apuntar a l’Associació, o aquella que ja en forma part, però li manquen dades a donar, tingui present dur apuntat el número de compte bancari.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada