Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimecres, 30 d’agost de 2017

Presentació Llibre + Jornada

El proper cap de setmana (dissabte 2 de setembre), el jaciment dels Closos de Can Gaià viurà la 5a edició de la Jornada "Viu la Prehistòria", recordam que totes les activitats són gratuïtes, però que en algunes s'hi han d'inscriure prèviament. Més informació al facebook de l'Equip Closos i a la biblioteca de Portocolom.
Els Amics dels Closos hem organitzat una activitat prèvia, el divendres 1 a les 20:30h en el Jaciment dels Closos, que constarà de dues parts.
En primer lloc en Bartomeu Salvà ens presentarà la Jornada programada per l'endemà i es podran veure els vídeos promocionals que aquests dies han circulat per les xarxes socials. Després es presentarà el llibre "Del Myotragus a Cecili Metel: Un viatge per la Prehistòria de Mallorca i Menorca", de Mark Van Strydonck, amb la participació d'Antoni Puig, el seu traductor. En aquest, l'autor no tant sols presenta amb paraules planeres els coneixements científics més importants sobre la prehistòria de Mallorca sinó que esdevé una guia dels més importants jaciments de Mallorca i Menorca, amb les seves més 100 fotografies i il·lustracions. 
El jaciment comptarà amb il·luminació elèctrica, però seria convenient que els assistents portessin algun element que faci llum (piles, mòbils, ...) per poder fer amb tranquil·litat el nou tram de camí per a vianants que uneix el jaciment amb la recent reforma del carrer Vapor Santueri.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada