Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimecres, 2 d’agost del 2017

Conferència - Sopar, 11/08/17

Un estiu més, els Amics dels Closos organitzam una conferència – sopar temàtic sobre les diferents cultures i etapes que han viscut a aquesta Illa. Enguany ja hem arribat a l’Edat Moderna!
El proper DIVENDRES, 11 d’agost al Centre Cívic de Portocolom, hi haurà la “Nit del s. XVI”. Començarà amb una conferència amb el títol “Mallorca durant el segle XVI” a càrrec de l'historiador felanitxer Onofre Vaquer i en acabar, gaudirem del Sopar amb unes receptes d’aquella època. Així el menú consta de: 
  • Entrants: Albergínies a la Morisca
  • Plat Principal: Porc amb salsa Nostrada
  • Postres: Crema dolça
  • Begudes: Aigua i vi. 
Com sempre, per aquelles persones que presenten intoleràncies o al·lèrgies alimentàries i volen assistir a aquest sopar, podem preparar-los uns menús adaptats. Com ja és sabut, la conferència és gratuïta i oberta a tothom, mentre que el sopar s’hauran d’inscriure amb antelació. Es podran apuntar fins el dimarts dia 8 d’agost a la papereria “Puig Verd” de Felanitx (oberta tant sols en matí) i la papereria “Ca na Massot” i a la Assessoria i Gestió Pere Massutí de Portocolom, el preu serà el mateix que l’any passat 12€ per als socis i 15€ per als no socis. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada