Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 5 de setembre de 2017

Assemblea General Ordinària 2017

L'Assemblea General Ordinària de l'associació Amics dels Closos de Can Gaià que tindrà lloc el proper divendres 15 de setembre de 2017 a la Fundació Cosme Bauçà de Felanitx (Plaça Mn. Cosme Bauzà - Abans Plaça de la Sínia, 11) a les 20.00 hores en primera convocatòria i a les 20.30 hores en segona convocatòria.

L’ordre del dia és el següent: 
  • Aprovació de l’acta anterior (es pot trobar al web dels Amics dels Closos o en aquest enllaç).
  • Discussió sobre la problemàtica del nou projecte a Sa Bassa Nova*
  • Informe de la Junta directiva
  • Estat de comptes - Aprovació del pressupost
  • Entrega de la Beca de Treball “Amics dels Closos”
  • Proposta d’activitats pel curs vinent
  • Precs i Preguntes.
Després de la reunió Maria Mesquida, gestora de la Fundació Cosme Bauçà i membre de la Junta dels Amics dels Closos, ens farà una visita guiada pels diferents espais explicant-nos com ha evolucionat la Fundació aquests darrers anys i quins fons hi podem trobar. 
Aprofitam, també, per recordar als Amics que no tenen domiciliada la seva quota, la domiciliïn per facilitar els rebuts, així mateix, per aquells no vagin rebent, de manera periòdica, els correus electrònics que ens avisin i indiquin el nou correu.
*= Punt afegit a petició de diversos membres de l'associació per prendre una posició comuna i oficial sobre el projecte presentat per Ports de les Illes Balears per a la construcció d'un varador i aparcament a l'esplanada davant la plaça del Corso.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada