Les receptes s'han extret del "Llibre de Sent Soví" i de "La cuyna mallorquina : colecció de receptes", encara que s'han hagut d'adaptar a les possibilitats i recursos d'avui.
Salsa Salvatgina
Si vols fer salsa salvatgina, pica pa torrat remullat amb vinagre, pebre, gingebre i altres espècies, si vols. Dilueix-ho amb brou de carn i posa-hi mel i vinagre que sigui ben intens, i que bulli molt.
Pots posar-hi safrà i llet d’ametlles, i pots picar la carn si és de caça, però no si és d’ocell. Hi has de picar pebre.
Menjar Blanc
- Un litre de llet.
- Dues unces de sucre (67g.).
- Una unça de midó (33g).
- Dues unces i mitja de farina d’arròs (85g.).
Dins d’un poc de llet es desfà el sucre i en un altre poc es desfà el midó i la farina d’arròs. Una vegada està tot fos es posa la llet amb el sucre dins una cassola al foc i després la llet amb el midó amb un tros de pell de llimona i de canyella (branca), sense deixar de remenar-ho.
Una vegada cuit, i quan ja es té la consistència oportuna s’aboca dins un recipient i es deixa refredar.
També, si es vol es pot afegir un poc d’ametlla picada a la cocció.