Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 28 de juliol de 2015

Vespre de la Conquesta i Regne de Mallorques

Una de les nostres activitats anuals és el nostre vespre temàtic de recreació històrica. El proper dissabte, 8 d'agost, gaudirem del Vespre de la Conquesta i Regne de Mallorques.
El vespre començarà a les 20:30h., en el Centre Cívic de Portocolom, amb la conferència “Conquesta catalana de Mallorca: canvi social, econòmic i paisatgístic” realitzada per Antoni Mas, historiador especialitzat en aquesta època. Després, aproximadament a les 21:30h. al pati del mateix Centre Cívic, gaudirem d’un sopar de l’època, que consistirà en uns entrants amb pa i olives, seguits de llom amb “salsa salvatgina” acompanyats d’espinacs i “menjar blanc” de postres.
Com sempre, per aquelles persones que presenten intoleràncies o al·lèrgies alimentàries i volen assistir a aquest sopar, podem preparar-los uns menús adaptats.
Els tiquets es trobaran a la venda fins el dimecres 6 d’agost a Ca na Massot (Portocolom) i Ramon Llull (Felanitx) i mantenim el mateix preu que els anys anteriors (12€ per als socis i 15€ per als no socis).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada