Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 7 de juliol de 2015

Publicació llibre III Jornades

A la fi, després de molts esforços i alguna decepció, el llibre que recull les Actes de les III Jornades d’Estudis Locals, ja és aquí. Volem agrair a tots els autors pel seu temps i dedicació en l’estudi d’una part del nostre Patrimoni i per l’esforç que suposa escriure l’article, així com per la paciència que han tengut amb nosaltres pel llarg procés de publicació. També volem agrair als responsables de l’Ajuntament de l’anterior legislatura per la cessió de la Casa de Cultura. Així com l’ajut econòmic de BTP-Vacances i Club 3000, i d’una manera molt especial als responsables de l’Hotel Cala Murada per facilitar aquesta col·laboració. 
Els Llibres podran ser adquirits, de forma habitual, a la Llibreria Ramon Llull i a la Papereria Puig Verd, de Felanitx, i a la Papereria Ca na Massot, de Portocolom a 15€ cada exemplar, així com en qualsevol activitat organitzada per nosaltres mateixos o en la Jornada de Recreació Prehistòrica organitzada per l’Equip Closos, que se realitzarà el proper dissabte 1 d’agost al Jaciment dels Closos. També volem anunciar que els nostres associats gaudiran d’un descompte amb la compra del llibre sempre que ho adquireixin, i així ens ho indiquin, directament a les nostres activitats.
Els articles també poden ser consultats "on line" al nostre web (www.amicsclosos.cat/3jornades)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada