Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dijous, 15 d’agost de 2013

Jornades d'Estudis Locals

L’any 2000, dins dels actes commemoratius dels 700 anys de la fundació de la Vila de Felanitx es varen realitzar les I Jornades d’Estudis Locals de Felanitx, dos anys més tard es realitzarien les segones, i fins ara darreres, Jornades a Felanitx.

Els Amics dels Closos, conscients de la importància d’aquests tipus de reunions per aprofundir en el coneixement de determinades temàtiques d’àmbit local i, també, per donar sortida a estudis i treballs de joves investigadors, que si no quedarien arraconades dins l’espai privat dels autors sense possibilitat de què fossin consultats, utilitzats, ampliats, millorats o, perquè no, criticats. La ciència avança gràcies a una lectura crítica i constructiva de les aportacions que s’han realitzat amb anterioritat. Per tot això, els Amics dels Closos es disposen a organitzar unes noves Jornades d’Estudis Locals, amb el compromís de què aquestes presentin una certa regularitat.

Així doncs, es presenten les Jornades amb la intenció de promoure el coneixement i difusió del nostre àmbit més proper des d’un punt de vista històric, social, geogràfic, econòmic, del medi ambient, la natura i el territori, el patrimoni, l’art o la cultura popular. En principi es té previst que aquestes Jornades es realitzin al Saló d’actes de la Casa de Cultura de Felanitx entre el divendres 13 al diumenge 15 de desembre del 2013.

Els interessats en presentar una comunicació ens hauran de fer arribar un resum de la seva proposta, de 10 línies com a màxim, amb les dades de l’autor o autors (nom i llinatges, telèfon, adreça postal i electrònica) al correu electrònic de l’associació (amicsclosos@gmail.com).

Com és de suposar, les comunicacions han de ser originals i inèdites i amb properes comunicacions s’informarà de la durada de la ponència i de les característiques dels treballs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada