Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dijous, 29 d’agost del 2013

Assemblea General Ordinària 2013

El proper 6 de setembre, divendres vespre (20:30h), celebrarem a la Casa de Cultura de Felanitx l’Assemblea General Ordinària del 2013. 
Convidam a tots els Amics a participar-hi, ja que es presenta una tardor i hivern plens de propostes. L’ordre del dia d’aquesta assemblea és el següent:
  1. Aprovació de l’acta anterior.
  2. Informe de la Junta directiva.
  3. Estat de comptes - Aprovació del pressupost. 
  4. Entrega de la Beca de Treball “Amics dels Closos”.
  5. Proposta d’activitats pel curs vinent.
  6. Precs i Preguntes. 
Recordam que l'acta de l'assemblea del 2012 es pot consultar al nostre web o al següent enllaç (http://www.amicsclosos.cat/documents/assemblea2012.pdf). Aprofitam, també, per recordar als Amics que no tenen domiciliada la seva quota, la domiciliïn per facilitar els rebuts, així mateix, per aquells no vagin rebent, de manera periòdica, els correus electrònics que ens avisin i indiquin el nou correu, especialment per tots aquells que tenien el compte a terra.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada