Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 3 d’abril del 2012

Visita a la DI de Patrimoni Històric


Després dels canvis ocorreguts en la cúpula de la Direcció Insular de Patrimoni Històric, des de l’associació varem creure oportú realitzar una visita de cortesia i de treball amb la nova màxima responsable.
A més d’explicar-li els objectius i les properes activitats, es va fer una especial atenció en el tema del Castell de Santueri. La directora, va admetre que la millor solució per garantir la seva preservació era que estàs en mans públiques, però que en les circumstàncies actuals això és impossible, i tornà a insistir que el conveni amb el qual es podien haver tret els doblers, ha resultat un conveni sense contingut econòmic.
No obstant, ens va assegurar que, en les obres del Castell es porta un exhaustiu control arqueològic i de restauració, si bé no tenia a mà la documentació tècnica ni els successius projectes ni permisos per a les diferents intervencions, ens reiterà que el Consell hi està molt a sobre.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada