Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dilluns, 25 de setembre del 2017

Beca "Amics dels Closos - 2017"

Un els punts de l'Assemblea General Ordinària dels Amics dels Closos de Can Gaià, celebrada recentment fou l'entrega de la Beca "Amics dels Closos - 2016".
El guanyador va ser Miquel Àngel Salvà, graduat en Història i que ha tengut una important tasca en la present campanya del 2017, així com en la seva formació com a arqueòleg. 
En el seu torn de paraula, va agrair als Amics el fet de gaudir de la beca. Li feu l'entrega de la dotació econòmica, l'historiador Javier Ribas, guanyador de l'edició de l'any passat de la Beca, amb el projecte "Aproximació a la morfologia de la ceràmica de la Naveta I", que aprofitant que l’any passat no va poder assistir a l’assemblea, demana la paraula i agraeix als assistents la beca de l’any passat, així com l’esforç i el suport que els Amics dels Closos donam al Projecte “Es Rossells”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada