Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 11 d’abril del 2023

Conferència Eudald Carbonell

Enguany encetam les Converses d'Arqueologia Mediterrània, xerrades que tenen com objectiu promoure el coneixement arqueològic a través de l'aprenentatge que ens poden oferir grans professionals en la matèria.

Gràcies al patrocini d'Inturotel i la col·laboració de l'Ajuntament de Felanitx, el proper divendres 21 d'abril de 2023 comptarem amb l'erudit Eudald Carbonell que ens farà la xerrada "El futur de la humanitat. Decàleg per la supervivència de la nostra espècie". Carbonell és codirector del Projecte Atapuerca, vicepresident vitalici del Patronat de la Fundación Atapuerca i catedràtic de prehistòria de la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona. També forma part de l'Institut Català de Paleoecologia Humana i Evolució Social on es treballa en els diferents jaciments del món per descobrir l'origen de les primeres poblacions humanes i és divulgador de l'evolució humana, tema del que té diverses obres publicades. 

La xerrada tindrà lloc al Mercat Municipal de Felanitx a les 20.00 hores i les places són limitades pel que cal inscripció prèvia. Podeu fer les inscripcions en aquest mateix correu electrònic o en el 686371282 en horari de 16 a 20 hores. 

Vos-hi esperam!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada