Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dilluns, 11 de juliol de 2016

IV Jornades d'Estudis Locals

D’acord amb el compromís exposat pels Amics dels Closos, al mes de desembre d’enguany tenim la intenció d’organitzar, amb la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Felanitx, les IV Jornades d’Estudis Locals
Així doncs, amb la intenció de promoure el coneixement i difusió del nostre àmbit més proper des d’un punt de vista històric, social, geogràfic, econòmic, del medi ambient, la natura i el territori, el patrimoni, l’art o la cultura popular, fem un crit a la participació de tots els interessats a presentar treballs o estudis d’aquests àmbits. Per això obrim el termini per presentar comunicacions. Els interessats en presentar-ne (una o diverses) han de saber que el termini finalitza el dilluns 14 d’octubre, i ens hauran de fer arribar un resum de la seva proposta, de 10 línies com a màxim, amb les dades de l’autor o autors (nom i llinatges, telèfon i adreça electrònica) al correu electrònic de l’associació (amicsclosos@gmail.com). 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada