Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 15 de setembre de 2015

Assemblea General 2015

El proper divendres, dia 25 de setembre, a les 20:30h, a la Casa de Cultura de Felanitx realitzarem l’Assemblea General Ordinària 2015. Convidam a tots als Amics i Amigues a participar-hi, a més hi ha la tria d’una nova Junta Directiva, la majoria dels seus membres han expressat el desig de continuar, si així l’assemblea ho considera oportú, però cal més persones que es vulguin implicar un poc més i treballar per l’associació. 
Aquest curs es presenta amb moltes iniciatives, la participació a la Fira del Pebre Bord, l’organització d’unes Jornades d’Arqueologia i Patrimoni, una exposició sobre el Felanitx romà, una visió del Portocolom dels anys 50 i 60, noves conferències i sortides, així com l’organització (a finals d’any) de les V Jornades d’Estudis Locals, entre d’altres. 
En sabreu més si vos acostau a la Casa de Cultura per l’assemblea. L’ordre del dia és:
  1. Aprovació de l’acta anterior
  2. Informe de la Junta directiva
  3. Estat de comptes - Aprovació del pressupost
  4. Elecció d’una nova Junta Directiva
  5. Beca de Treball “Amics dels Closos - 2015”
  6. Proposta d’activitats pel curs vinent
  7. Precs i Preguntes.
Aprofitam, per recordar que l’acta de l’assemblea del 2014 es pot consultar al nostre web (a la pàgina d’inici) o en aquest enllaç, així com demanar als Amics / Amigues que no tenen domiciliada la seva quota, ens facilitin el número bancari. També per tots aquells no vagin rebent, de manera periòdica, els correus electrònics que ens avisin i indiquin el nou correu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada