Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimecres, 19 de novembre del 2014

Dones i Reines de Mallorca

La propera activitat dels Amics dels Closos serà visitar una exposició al Museu d’Història de Manacor el proper dissabte 29 de novembre. Aquesta visita serà guiada i comentada per Magdalena Salas, historiadora i responsable del Museu. Dones i Reines de Mallorca, explica el paper de les reines i les dones amb drets dinàstics a Mallorca durant els segles XIII i XIV
Una àmplia llista de dones en què apareixen noms com Esclarmonda de Foix, que va ser reina de ple dret i va participar en els assumptes d’Estat, o Isabel de Mallorca, que mai no va aconseguir ser-ho malgrat les seves demandes. 
La mostra recull objectes d’època, i llibres i manuscrits que parlen sobre el tema. A més s’hi recrea una estança típica femenina. 
La concentració i sortida serà a les 9:30h de la Plaça Perelada de Felanitx o bé a les 9:50h a l'aparcament del mateix Museu. La visita començarà a les 10h, a la mateixa hora hi haurà un taller per nins de 6 a 12 anys relacionat amb aquesta exposició. Si algú vol dur els nins per fer el taller convé que vos apunteu al següent telèfon 971843065 (les places són limitades).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada