Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dilluns, 14 d’octubre del 2013

Concurs per a les Jornades d'Estudis Locals

Els Amics dels Closos, organitza un concurs d’idees per a la portada / cartell de les Jornades d’Estudis Locals. Les persones interessades en presentar propostes ens les poden fer arribar al correu electrònic.
Les bases d’aquest concurs són: 
  • El concurs és obert a tothom i es podran presentar més d’una proposta per autor.
  • El tema és lliure, però es valorarà la seva integració en unes Jornades d'Estudis Locals.
  • El termini màxim de recollida de propostes és el divendres 22 de novembre.
  • Les propostes s’han de presentar en un mida A4 (300 p/p de resolució) i s’ha de tenir en compte que s’ha de poder reduir / ampliar i que la impressió sigui en color o blanc i negre (es considerarà la mateixa proposta si l'autor envia un original en color i una adaptació d'aquesta per a Blanc i negre)
  • El Nom de l'autor i les altres dades personals (correu electrònic, adreça, telèfon, ...) s'hauran d'incloure dins el correu electrònic de forma separada a la proposta, ja que el jurat no disposarà de cap informació sobre els autors.
  • El premi serà a triar entre un lot de 3 camisetes dels Amics dels Closos o dues estrades per qualsevol espectacle teatral o musical que es realitzi a Felanitx.
  • El jurat serà una comissió elegida per la Junta Directiva i la seva decisió serà inapel·lable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada