Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dijous, 18 de juliol de 2013

Conferència – Sopar. La Mallorca Bizantina

-->
Com cada any, els Amics dels Closos organitzem a l’estiu, coincidint amb l’època de campanya als Closos, una conferència - sopar de temàtica històrica. Enguany ens toca l’època bizantina i les expressions paleocristianes. 
La “Nit Bizantina” se celebrarà el proper dissabte 27 de juliol al Centre Cívic de Portocolom. A les 20:30 hi haurà una conferència titulada “Basíliques a les Balears dèpoca Bizantina” realitzada per l’historiador Mateu Riera, especialista en aquesta època. En acabar, sobre les 21:30 gaudirem del sopar bizantí. Aquests mesos ens hem informat sobre les menges dels Bizantins i ens hem decidit pel següent menú:
  • Primer plat: Sopa d’estrigassons.
  • Segon plat: Pilotes amb salsa de comí i spanakoryzo (arròs amb espinacs). 
  • Postres: Corona bizantina 
  • Aigua, vi i pa.
Com sempre, per aquelles persones que presenten intoleràncies o al·lèrgies alimentàries i volen assistir a aquest sopar, podem preparar-los uns menús adaptats. 
Els tiquets es trobaran a la venda fins dia 23 de juliol a Ca na Massot (Portocolom) i Ramon Llull (Felanitx) i mantenim el mateix preu que els anys anteriors (12€ per als socis i 15€ per als no socis). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada