Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 24 de juliol de 2012

Vespre Vàndal

Una de les activitats que organitzem a l’estiu és una Festa – Sopar Històrica.
Ja fa uns anys ens vàrem proposar realitzar un sopar temàtic recreant les menges que les diverses cultures o pobles que han anat poblant les nostres illes. Hem gaudit de dos sopars prehistòrics i un de romà, ara ens toca la dominació vàndala. 
El “Vespre Vàndal” se celebrarà el proper dissabte dia 4 d’agost al Centre Cívic de Portocolom. També estam preparant una sèrie d’acompanyaments en el el seu pati per aconseguir una millor ambientació d’època, per això hem cregut convenient repetir el concurs de disfresses o de vestits d’època. 
En acabar la conferència - xerrada (realitzada per l'historiador Bartomeu Salvà), hi haurà el Sopar, amb el següent menú: 
  • Entrants: Olives, fruits secs i prunes seques.
  • Plat principal: Ànnera amb col.
  • Postres: Pastís Vàndal
  • Begudes: Sidra (entrants), aigua i cervesa 
Com sempre, per aquelles persones que presenten intoleràncies o al·lèrgies alimentàries i volen assistir a aquest sopar, podem preparar-los uns menús adaptats.
Els tiquets es trobaran a la venda fins dia 1 d’agost, a Portocolom, a Ca na Massot i Sa Cova dets Ases i, a Felanitx, a la papereria Ramon Llull i mantenim el preu de l’any passat (12€ per als socis i 15€ per als no socis). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada