Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dilluns, 16 de gener de 2012

Sortida als Sistemes hidràulics de Binifarda

La primera activitat dels Amics dels Closos per aquest any 2012, aquesta serà visitar jardins, fonts i part dels sistema hidràulic de Binifarda.

Binifarda presenta una destacada presència de fonts o sortides d’aigua, això ha estat aprofitat històricament i s’hi han realitzat una multitud d’intervencions amb la intenció d’aprofitar aquest bé que la natura proporcionava. Així s’han modificat les fonts, construït aljubs, canalitzacions, sínies i pous. Ha més de crear espais de conreu d’horta o jardins.

Convidam a tota la gent que ens vulgui acompanyar el proper dissabte, dia 21 de gener, a l’aparcament del Cementiri. La sortida (amb cotxes) és prevista que sigui a les 10h. Malgrat sigui per a tots els públics i un bon tros es fa en cotxe, s’haurà de caminar una mica i per això convindria anar amb roba i calçat adequat, a més d’aigua o fruita.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada