Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 1 de març del 2011

Balanç del Primer Cicle de Cinema

S’ha finalitzat el Primer Cicle de Cinema “Amics dels Closos”.

Volem agrair molt especialment al públic assistent la seva fidelitat i acceptació de les propostes filmogràfiques i culinàries que des de els Amics dels Closos hem anat oferint. Per la qual cosa el balanç és del tot positiu.

No poden deixar reconèixer el suport per part de la direcció del Col·legi Sant Alfons, en haver-nos facilitat la utilització de les seves instal·lacions. A ells, i en especial al seu director Antoni Vicens, moltes gràcies.

Hi ha hagut una sèrie de persones que ens han demanat el motiu pel qual les projeccions no s’han realitzat a la Casa de Cultura. Ha hagut de ser així per la coincidència de propostes dels diumenges horabaixa en mes de febrer realitzades des del Centre Cultural i els Amics dels Closos.

Per a futures edicions, es procurarà que aquest fet no es torni a produir. És possible que aquesta duplicitat hagi pogut afectar a la presència de públic a ambdues propostes, però consideram que aquestes eren prou diferents per no provocar interferències. De tota manera, això es pot veure com a un enriquiment de la vida social i cultural de Felanitx. La societat és prou diversa per admetre, a l’hora, vàries de propostes culturals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada