Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

diumenge, 19 de desembre de 2010

Agressió al Castell de Santueri

Gràcies a la xarxa d’amics del patrimoni que aquesta associació promou, ens ha arribat una imatge sobre el darrer cas d’agressió a un dels elements més importants del nostre patrimoni històric i cultural.

El Castell de Santueri ha sofert un atac a una de les seves parts més representatives, la porta d’accés al Castell. La part lateral - superior de la volta del portal (les dovelles) han estat picades i extretes per, suposadament, entrar-hi furtivament.

Si les seves murades i torres ja presentaven un preocupant estat de conservació, amb un perill evident d’esbucament, ara s’ha de sumar la porta com a un signe evident de què la propietat i el Consell no estan fent les gestions ni propostes oportunes per aturar la seva degradació.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada