Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimecres, 21 de juliol de 2010

Conferència - Sopar Prehistòric

El diumenge, 1 d’agost, a les 20:00h, en l’aparcament del Pavelló Poliesportiu “Toni Peña” de Portocolom hi haurà una conferència – debat sobre el Món Talaiòtic, a càrrec del director del Museu Arqueològic de Son Fornés, el senyor Albert Forés i l’Ús del blat en la cuina al llarg dels temps, a càrrec del senyor Jaume Oliver, forner pastisser de “Can Salem” d’Algaida i expert en alimentació per a celíacs.

En acabar, hi haurà el Sopar Prehistòric, enguany sobre les menges en l’època talaiòtica. Recordam que els tiquets es troben a la venda fins el diumenge 25 a Ca na Massot, Sa Cova dets Ases, Assessoria Pere Massutí i Imprenta Ramon Llull (12€ per als socis i 15€ per als no socis). A més, per a tota aquella gent amb al·lèrgies o intoleràncies alimentàries, podem disposar d’un menú especial. Ho han de comunicar a l’hora d’adquirir els tiquets i deixar un número de telèfon de contacte.

En el mateix sopar, igual que l’any passat, hi haurà el Concurs de Plats Dolços. Recordam que aquests han de complir amb els ingredients, coccions i presentacions pròpies de l’època prehistòrica. La inscripció es realitzarà a la Llibreria Ca na Massot, fins el divendres 30 de juliol. La presentació dels Plats dolços per a la seva valoració, per part del jurat, es farà en el mateix pàrquing del Pavelló, entre les 19:00h i les 20:00h, abans de les xerrades. El resultat del concurs es sabrà en finalitzar el Sopar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada