Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 10 de novembre de 2009

Direcció Insular de Patrimoni Històric

El senyor Miquel Àngel Vicens, com a president i en representació d’aquesta associació, la setmana passada va fer una visita de cortesia i de treball a la Direcció Insular de Patrimoni Històric, entrevistant-se amb el seu màxim responsable, el senyor Gabriel Cerdà.
Li explicà les finalitats i els objectius de l’Associació, així com de les activitats que els Amics han realitzat durant aquest, encara no, primer any de vida. També de les activitats futures.
Durant la conversa sortí el tema de la situació actual del Castell de Santueri i de la intervenció que es durà a terme de restauració i consolidació. Li expressà la necessitat d’un control arqueològic continu i permanent d’aquesta intervenció, així com de realitzar una visita programada al Castells quan es realitzin les obres.
El director Insular s’interessà pels jardins de Sa Torre – el Calvari, així com el seu estat de protecció actual. Si es troben presents en el Catàleg de Patrimoni o de l’oportunitat perquè aquests s’hi incloguin.
Quedà palesa la bona sintonia i disposició d’aquesta Direcció Insular en col·laborar amb l’Associació d’Amics en les diverses activitats que realitza, així com establir marcs de col·laboració més concrets.
Una visita agradable i productiva, que des de l’Associació es vetllarà perquè doni els fruits esperats.

1 comentari:

  1. Esperem que no quedi només en paraules.
    En aquest sentit, malauradament els polítics ens hi tenen massa avesats.

    ResponElimina