Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 11 d’octubre del 2016

Col·laboració amb l'Hotel Cala Murada - TURISTRA

Amb l'acabament de la temporada turística, aquest mes d'octubre, hem tornat a finalitzar la nostra col·laboració amb l’Hotel Cala Murada i el grup de vacances TURISTRA en la participació en la visita guiada al Jaciment dels Closos dins la  la seva programació d’activitats per als turistes. 
Aquest cop, fou al mateix Hotel Cala Murada que s'ens va fer l'entrega dels donatius que els propis visitants i el grup TURISTRA han anat realitzat durant les visites guiades que els Amics hem anat realitzat aquesta temporada, D'aquesta manera, els turistes reben una explicació d'una part de la història i cultura del lloc que els acull. Els doblers serviran per facilitar als turistes de parla francesa que visiten als Closos de forma lliure, una millor comprensió del Jaciment. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada