Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 3 de desembre del 2013

II Circular. Jornades d'Estudis Locals

Aquest desembre es compleixen 5 anys de la presentació en societat de l’Associació d’Amics els Closos de Can Gaià, de la nostra primera assemblea general. Allà dibuixàrem un full de ruta, una declaració d’intencions respecte a la protecció, difusió i posada en valor del Patrimoni de Felanitx. L’impuls per a la reedició d’unes Jornades d’Estudis Locals s’integren a la perfecció en la raó de ser d’aquesta associació. Per això, els Amics dels Closos es disposen a organitzar, amb l’Ajuntament de Felanitx, les III Jornades d’Estudis Locals
Les III Jornades se celebraran el divendres 13 (horabaixa) i el dissabte 14 de desembre (matí), al Saló d’actes de la Casa de Cultura de Felanitx. La temàtica s’ha dividit en tres blocs, el primer es veurà el divendres horabaixa i el segon i el tercer el dissabte al matí. El primer “Prehistòria (Es rossells) – Patrimoni històric”, el segon “Geologia, hidrologia i patrimoni” i el tercer un recull variat d’altres propostes o “Miscel·lània”.
L’entrada serà lliure i gratuïta, sense inscripció prèvia. Es lliurarà l’oportuna acreditació als ponents i als assistents que ho desitgin. 

Les III Jornades començaran a les 18h, amb un breu acte de benvinguda i d’obertura, al que seguirà la ponència inaugural (a càrrec de Pere Estelrich). Després s’iniciarà la presentació de comunicacions. Finalitzarà sobre les 21:00h. El dissabte, s’iniciarà a les 10h, per finalitzar sobre les 14:00h. Finalment, es realitzarà un dinar a un restaurant local. És convenient que les persones interessades en acudir-li ho comuniquin el més prest possible, al correu de l’associació o a les mateixes Jornades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada