Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dijous, 19 de desembre del 2013

Éxit en les III Jornades

El divendres i dissabte passat, es realitzaren les III Jornades d’Estudis Locals de Felanitx, amb un important èxit de participació i de públic. fins a una vintena de pronències es varen poder escolar a la Casa de Cultura.
Onze anys després de l’edició de les II Jornades, es poquegen tornar a exposar treballs, idees o propostes que ens permeten conèixer una mica millor Felanitx. 
Aquest desembre es compleixen cinc anys de la presentació en societat de l’Associació d’Amics els Closos de Can Gaià i ho volíem commemorar amb la reedició d’un espai per a l’estudi, difusió i posada en valor del Patrimoni. Amb tot, aquestes Jornades no s’haguessin pogut celebrar sense la participació de l’Ajuntament de Felanitx, ni sense el suport de BTP vacances i Club 3000 – Turistra.
Un dels aspectes a destacar, a més de l’oportunitat d’establir un canal per al coneixement o difusió treballs que tenen a Felanitx o les seves contrades com a punt de referència, és la possibilitat, que de fet es produí, de posar en contacte directe a estudiosos que malgrat puguin ser de disciplines molt allunyades, trobin un punt de contacte, un marge per a la cooperació i de millora dels seus respectius treballs. 
Ara és l’hora de que els ponents acabin de perfilar la feina i ens entreguin per escrit tot allò exposat. La nostra intenció és veure publicats aquests estudis dins el segon trimestre de l’any que ve. Anirem informant de les novetats en la seva publicació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada