Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dijous, 11 d’agost del 2011

Vestits i Sopar romans

El canvi de lloc de celebració de la Conferència – Sopar d’enguany va resultar tot un encert. El Centre Cívic, reuneix unes molt bones condicions per poder gaudir d’una xerrada o conferència i un espai agradable per al sopar.

El públic que hi assistí, pogué realitzar un tast d’un vi especiat, el qual tengué un gran èxit. Els romans tenien el costum de posar espècies i altres elements al vi. Per sopar se serví sopa de lletuga (i altres verdures) amb formatge de cabra i nous, de primer, i cuixes de pollastre amb salsa d’ametlles i xampinyons confitats amb mel, de segon. Per postres hi hagué fruita variada.

Com ja s’havia anunciat, es va realitzar un concurs de vestits d’època. Una dotzena de persones varen assistir al sopar amb túniques i altres elements decoratius a l’estil romà. Després de les deliberacions, en les quals hi participaren tots els comensals sortiren elegits na Laura Vicens i en Pere Massutí. La nostra enhorabona.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada