Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 30 d’agost del 2011

Reunió en el Consell de Mallorca

Representats dels Amics dels Closos s'han reunit avui dematí (30/08/2011) a la seu del Departament de Cultura i Patrimoni Històric amb el vicepresident del Consell de Mallorca, el senyor Joan Rotger, i la directora insular de Patrimoni Històric, la senyora Margalida Duran.
S'han tractat diversos temes, com el de la pròpia Associació i de les seves activitats, el Jaciment dels Closos i les seves excavacions, el Museu dels Closos de Can Gaià, el Castell de Santueri, etc. Així de les intencions del Consell de Mallorca respecte d'aquest temes.
La reunió ha estat llarga i profitosa. S'ha establert un marc de col·laboració mútua i s'han posat les bases per a actuacions conjuntes, que s'hauran de concretar amb properes reunions.
Els Amics dels Closos han sortit satisfets, il·lusionats i amb projectes molt interessants per a un futur no massa llunyà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada