Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dijous, 2 de setembre del 2010

Visita al Jaciment

El darrer dia d’agost, el director insular de Patrimoni Històric, el senyor Biel Cerdà, va realitzar una visita al Jaciment dels Closos, acompanyat pel batlle de Felanitx i la regidora de Cultura, els codirectors de l’excavació i una sèrie de membres d’aquesta associació.

Durant la visita, els polítics pogueren veure els resultats de les darreres intervencions al jaciment, així com rebre les oportunes explicacions per part dels arqueòlegs. També pogueren escoltar les demandes i reivindicacions tants dels arqueòlegs com dels Amics dels Closos.

Una de les més comentades, i en principi acceptades, va ser la de sol·licitar a l’Ajuntament i al Consell de Mallorca que realitzin tasques de neteja i control de la vegetació regularment durant tot l’any per facilitar la visita i les properes jornades d’excavació. Tot pareix indicar que prest es reactivaran els contactes amb els propietaris de la resta de jaciment amb la intenció d’obtenir el permís per realitzar les properes excavacions o les tasques d'investigació necessàries.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada