Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dijous, 2 de setembre del 2010

Beca "Amics dels Closos"

Els Amics dels Closos celebraren recentment la seva Assemblea General Ordinària de l’any 2010. En aquesta, a part dels punts de rigor, s’informà de les properes visites – excursions, conferències i s’obrí la porta a l’organització de tallers o altres activitats, Totes elles es programaran durant aquest mes de setembre i es faran públiques durant la propera Fira del Pebre Bord.
Un altre punt destacat, fou l’entrega de la Beca de Treball “Amics dels Closos”, beca que s’atorga a un estudiant que realitza per realitzar tota una sèrie de tasques abans, durant i després de la campanya arqueològica d’excavació en el jaciment dels Closos. Aquest any la guanyadora fou la senyora Almudena Briones Campos, la qual agrair a l’associació l’entrega d’aquesta beca amb unes emocionades paraules.
Finalment, es renovà la Junta Directiva amb la incorporació de dues persones: Amàlia Salas i Isabel Gutierrez, i la baixa de Paqui Bauçà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada