Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

divendres, 16 d’agost del 2024

Mor el professor Rosselló-Bordoy

Des dels Amics dels Closos de Can Gaià, lamentam la mort de Guillem Rosselló Bordoy i expressam el nostre condol a la seva família i especialment a Magdalena Rosselló que ha participat al Projecte Closos en els últims anys.

El Dr. Rosselló fou el primer que intervenir científicament a Closos a la meitat del segle XX. I, a més, també volem expressar la nostra admiració i agraïment a la gran tasca de catalogació, estudis i excavacions a jaciments arqueològics que portà a terme al nostre municipi de Felanitx.




dijous, 8 d’agost del 2024

Jornada de Portes Obertes. 10 d'agost

La Jornada de Portes Obertes en el jaciment arqueològic dels Closos de Can Gaià serà el proper dissabte, 10 d’agost, a les 19 h.

La informació que apareix a l'Agenda d'Estiu és errònia (NO és el 17 d'agost) 


dilluns, 5 d’agost del 2024

Volem Parc Arqueològic!

Acabam de fer unes camisetes amb el lema “Volem Parc Arqueològic!” per començar de nou la reivindicació per la recuperació del finançament per la constitució del parc arqueològic als Closos de Can Gaià. 

Fa dos anys vàrem fer un cartell amb el mateix lema, però un cop penjat no durà ni 24 hores, algú sense cap mena de sentiment patrimonial el va llevar. Així, amb la creació d’aquestes camisetes, no ens ho podran robar, ja que ho durem damunt! 

N'hi ha disponibles d’adult unisex d’XS fins XXXL i d’infant de 2 a 12 anys

En voleu una? Aquest dissabte, 10 d’agost de 2024, és la Jornada de Portes Obertes en el jaciment arqueològic dels Closos de Can Gaià a les, ens hi trobareu allà a partir de les 19 h.