Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dijous, 24 de novembre de 2016

IV Jornades d'Estudis Locals - 2ona Circular

Com ja hem anant anunciant, aquest desembre organitzarem, amb l'Ajuntament de Felanitx, les IV Jornades d'Estudis Locals, 3 anys després de què decidíssim reeditar aquesta posada en comú d'estudis i treballs dins l'àmbit més proper. Les IV Jornades se celebraran el divendres, dia 2, en cessió d'horabaixa i el dissabte, dia 3 de desembre, en doble cessió, de matí i horabaixa, al Saló d’actes de la Casa de Cultura de Felanitx. 
Hem cregut oportú agrupar les ponències en 5 blocs, el primer dels quals (Ciències de la Terra) es tractarà el mateix divendres horabaixa, el dissabte dematí es tractaran altres tres (Miscel·lània, Societat i Ciències Històriques I: Prehistòria), deixant per l'horabaixa la darrera (Ciències Històriques II: Segles XIX i XX). Per facilitar el correcte funcionament de les cessions s'ha cregut oportú deixar els comentaris o les preguntes per a cada ponència al final del bloc. Així els assistents i ponents podran iniciar un diàleg per intentar aclarir dubtes o qüestions sobre els treballs presentats.
Així les IV Jornades començaran a les 19h amb una presentació - benvinguda al que seguirà la Ponència Inaugural (a càrrec de Maria Mesquida) sobre la Fundació - Museu Mn. Cosme Bauçà, per seguidament l'exposició de les ponències del primer bloc, finalitzant la cessió sobre les 21:30h. L'endemà dissabte, la cessió s'iniciarà a les 9:30h i finalitzà sobre les 13:40h, amb una pausa-cafè a mitja cessió (al voltant de les 11:30h). Després de dinar, a les 16:00h es reprendran les ponències fins a les 18:00h, que les jornades es tancaran amb un petit acte de clausura. 
Finalment, volem recordar que l'entrada a les Jornades serà lliure i gratuïta, sense que calqui inscripció prèvia i es lliurarà l’oportuna acreditació als ponents i als assistents que ho desitgin. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada