Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

divendres, 26 de setembre de 2014

Turisme i Patrimoni

Un altre any, i amb aquest ja en són tres, els Amics dels Closos han col·laborat amb l’Hotel Cala Murada i els grups francesos de vacances Club 3000 i BTP, per tornar a mostrar part del nostre Patrimoni Històric, realitzant unes visites guiades al Jaciment dels Closos.
Les condicions per a aquestes visites són les mateixes dels anys passats, és a dir, a canvi de realitzar la visita guiada i les pertinents explicacions sobre la prehistòria de Mallorca, els Amics reben una donació que s’haurà de destinar a una acció contreta, en aquest cas en la traducció al francès dels panells explicatius del jaciment dels Closos.
El passat 17 de setembre es va realitzar la darrera visita, però l’acte d’entrega simbòlica del xec es feu a la finca de Can Garrasseca (Llucmajor) dia 23, per un valor de 1,152€. Agraïm la confiança que l'Hotel Cala Murada ha dipositat amb nosaltres, així com l'aposta cultural que realitzen Club 3000 i BTP - vacances. Tot un exemple de integració de turisme i patrimoni!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada