Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dijous, 6 de febrer de 2014

Conferència sobre el Far de Portocolom


Els Amics dels Closos vos conviden a la conferència sobre el Far de Portocolom,  que es realitzarà a l'Edifici de l'Aduanaal Carrer de Cristofor Colom, 47 de Portocolom (a sobre del bar de l'Associació de Gent Gran de Portocolom, a qui agraïm la gentilesa de cedir-nos l'espai) el proper divendres dia 14 de febrer, a les 19:30h. a càrrec de Francisco Javier Pérez d’Arévalo, faroner i responsable de l’arxiu de l’Autoritat Portuària de Balears, un dels màxims coneixedors dels Fars de les Illes.


Recordam que el Far de Portocolom s’inaugurà el 31 de desembre de 1863, amb un projecte redactar per Emili Pou l’any 1861 i realitat pel contractista Pere Joan Oliver. Així, fa escassament 150 anys que els navegats de les nostres costes gaudeixen de la seva ajuda. A més, l'espai on es realitzarà la conferència no podria ser més adequat, ja que es tracta d'un alte dels edificis històrics que presenta Portocolom.

Mallorca-Portocolom

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada