Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dilluns, 29 de juliol del 2013

I Jornada de recreació prehistòrica

Dissabte dia 3 d’agost de 2013 l’equip d’excavació dels Closos de Can Gaià (UIB), amb el finançament de l’Ajuntament de Felanitx i el suport de l’Hotel Cala Marsal (Portocolom), oferirà una jornada de recreació prehistòrica de l’Edat del Bronze.
Aquest dia es realitzaran tot un seguit d’activitats relacionades amb el període històric esmentat (1500-900 A.C.) obertes a totes les persones interessades, sense cap límit d’edat. 
Totes les activitats són gratuïtes i no hi ha necessitat d’apuntar-se amb anterioritat a cap de les activitats, però s’ha d’ésser puntual i arribar un poc abans de que comencin els tallers escollits si es vol participar. Per observar alguna de les demostracions o la recreació del grup de teatre no hi ha horari establert. 

Horari: MATÍ: 10 h. a 13 h. / HORABAIXA: 17 h. a 20 h.

Més informació a:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada