Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dilluns, 11 de febrer del 2013

Fotografies - Rellotges de Sol

Hem d'agrair a Sebastià Roig per les seves grates i ben fonamentades explicacions sobre els rellotges de Sol. La seva formació com a matemàtic i el seu interès pels estels, han conduït a que s'interessàs pels seus moviments i per la implicació que aquest moviment tenia sobre les persones, principalment per la mesura del pas del temps.
Ens ha mostrat els diferents tipus de rellotges de Sol que hi ha i que es poden veure a Felanitx, ens va descobrir un patrimoni i un coneixement que gran part dels assistents ignorava. 
Sens dubte ha estat una de les excursions més interessants de les que hem anat fent.
Així mateix, volem agrair al rector de Felanitx la seva amabilitat per permetre la visita a una sèrie de dependències de l'esglèsia de Sant Miquel de Felanitx, on observarem, a part d'una sèrie d'objectes relacionats amb la litúrgia o les tasques parroquials, l'únic rellotge de Sol horitzontal, que es té constància, a Felanitx.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada