Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimecres, 23 de gener de 2013

Web de la Secció d'Arqueologia

La Secció d'Arqueologia del Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de les Balears acaba d'estrenar el seu nou web. 

Un espai molt interessant on hi trobareu tota la informació necessària per conèixer el funcionament i la forma d’accedir a la Secció d’Arqueologia, així com eines per facilitar l’exercici professional de l’arqueologia a les Illes Balears. A més, hi podreu descarregar el llistat d’arqueòlegs professionals de la nostra Secció, els reglaments i les lleis que afecten a l’arqueologia de la nostra comunitat autònoma, així com tot un seguit de models d’elaboració pròpia per ajudar els professionals arqueòlegs de les Illes Balears.

També hi podreu trobar les darreres novetats arqueològiques, els cursos que organitzen, així com un espai on fer-s'hi arribar denúncies en casos de destrucció o modificació il·legal dels béns patrimonials de caire arqueològic.

També hi podreu consultar i descarregar en format PDF els articles de les Jornades d’Arqueologia de les Illes Balears

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada