dilluns, 1 d’octubre de 2012

V Jornades d'Arqueologia de les Illes Balears


Aquest darrer cap de setmana, del 28 al 30 de setembre, la Secció d'Arqueologia del Col·legi Oficial de Llicenciats i Doctors i la Societat Arqueològica Lul·liana, amb el suport del Consell de Mallorca, han organitzat les V Jornades d’Arqueologia de les Illes Balears
Aquestes jornades han representat un veritable èxit de participació i d’assistència, i serveixen per posar en comú els diversos treballs que els arqueòlegs, historiadors, historiadors de l’art, restauradors, i altres disciplines associades al patrimoni històric estan realitzant a les Balears. 
Es va parlar de prehistòria, d’edat antiga, musulmana, mitjana, moderna i contemporània, a més de patrimoni i gestió. Un ampli ventall que donà peu a 45 comunicacions.
Un aspecte destacable fou la presència de quatre comunicacions amb el Jaciment dels Closos de Can Gaià, com a punt de referència i dues més protagonitzades pels directors d’aquestes excavacions. Això dóna a entendre, una veda més, la importància científica de Closos i la seva tasca de formació.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada