dijous, 10 de maig de 2012

Beca "Closos de Can Gaià"

S'obre el termini de presentació de canditats o candidates per gaudir de la Beca "Closos de Can Gaià: Beca per al seu estudi científic i difusió".

Un dels nostres principals objectius, com a associació, és ajudar i potenciar l'estudi i difusió del Patrimoni de Felanitx i, en especial, del Jaciment dels Closos. És per aquest motiu que des de la nostra fundació, i aprofitant la campanya d'excavació hem establert, amb col·laboració amb l'Equip Closos - UIB, aquesta Beca.

Aquesta beca de formació i de recerca té la intenció de donar suport a l'equip d'excavació permetent que estudiants d'història, o d'altres disciplines, puguin treballar en jaciment adquirint una responsabilitat i unes tasques que van més enllà de la simple col·laboració voluntària. Sempre amb l'objectiu de aquesta formació o recerca repercuteixi en el coneixement o difusió d'aquest jaciment.

Les bases es poden consultar al nostre web (a l'apartat de Beca de treball), la documentació es podrà presentar personalment a qualsevol membre de la Junta directiva, a l'Àrea de Prehistòria de la UIB o al nostre correu electrònic.

El termini per presentar-s'hi finalitza el divendres 15 de juny.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada