Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimarts, 3 d’abril del 2012

Cicle del Vi a Felanitx

Els Amics dels Closos, organitzam un Cicle del Vi a Felanitx. Aquest cicle del vi se celebrarà en aquest mes d'abril i el mes de maig i constarà de diverses activitats.

La primera serà una Taula Rodona sobre els canvis produïts en l'elaboració de vi, el segon grup d'activitats, serà unes visites a tres cellers felanitxers (4 Kilos, Ànima Negra, Vi d'Auba i Armero - Adrover), i per finalitzar aquest Cicle, estam preparant un Curs de Tast de vins de la comarca. En la primera jornada es dedicarà als vins blancs, la segona als rosats i vins negres joves, i la tercera als vins negres de criança.

Així, el proper divendres 13 d'abril a les 21h. al Saló d'actes de la Casa de Cultura hi haurà la Taula rodona sota el títol "Com han evolucionat la manera d'elaborar vins", amb la presència de Lluís Armero, Joan Rosselló i Antoni Bennàssar. Al finalitzar hi haurà breu tast de vins diversos.

En properes comunicacions ja vos informarem de les dates i condicions per a les visites i el Curs.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada