Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dimecres, 11 de gener de 2012

El Castell de Santueri

La premsa escrita ja ens han acostumat a les notícies sobre la obertura imminent del Castell de Santueri o l’establiment d’un itinerari per ordenar la seva visita. 
Malgrat desconèixer en profunditat l’estat real de les obres i el grau de finalització, basta pujar al Castell per veure que la cosa no avança i que l’estat real difereix de la imatge que es vol donar. Encara hi són les barreres metàl·liques que impedeixen l’accés a la part superior del Castell o al camí que l’envolta, també hi són els bastiments en el camí d’accés i els taulons que “aguanten” la finestra superior de la torre quadrada. No entenem ni sabem el motiu d'aquestes notícies, si la realitat les desmenteix.
De tota manera ara tendrem l'oportunitat de rebre informació de primera ma. A causa dels resultat de les eleccions generals passades, la que havia estat la directora insular ara ha estat elegida com a senadora. Per això s'ha produït un canvi a Patrimoni Històric. Hem demanat cita per conèixer la nova responsable i traslladar-li les nostres inquietuds.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada