Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dilluns, 9 de maig del 2011

Acte reivindicatiu a favor del Castell

L’acte a favor de l’adquisició del Castell de Santureri per part del Consell, i la posada en marxa de les actuacions urgents de consolidació – restauració de la seva murada, que realitzarem el passat diumenge, el dia de la Fira de maig, va ser tot un èxit de participació.

Volem agrair a tota aquella gent que va participar-hi, i en especial la col•laboració de l’ajuntament de Felanitx, dels mestres i nins del Col•legi Joan Capó i de Sant Alfons - Es Lledoner, així com dels col•lectius: 32 Rues, Dimonis a Llaure, Abeniara i la Companyia del "Podenco Blanco".

La ciutadania ha donat repetides mostres de l’interès que desperta el Castell i la demanda de la seva conservació. Em donat la primera passa, ara és l’hora que les institucions insulars, i els partits polítics que hi són representats, prenguin el testimoni i realitzin una actuació àgil i urgent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada