Amics dels Closos

L'Associació d'Amics dels Closos de Can Gaià es va constituir formalment al desembre de 2008 a Portocolom (Felanitx).
El seu objectiu principal és afavorir el coneixement, difusió, protecció i posada en valor del jaciment prehistòric dels Closos de Can Gaià. Així com de la resta del Patrimoni Històric i Cultural de Felanitx, amb especial atenció a les restes arqueològiques.

dijous, 27 de gener del 2011

Doblers per al Castell de Santueri

Les nostres campanyes, gestions i pressions envers el Castell de Santueri pareix que han calat i han tengut resultat. El Govern de les Illes i el "Instituto de Turismo de España" (dirigit pel felanitxer Joan Mesquida) acaben de signar un conveni per al finançament de diverses infraestructures turístiques (BOIB de 27/01/2011), entre les qual en destaca l'adquisició, rehabilitació, adequació i explotació del Castell de Santueri.

El Castell de Santueri té un potencial turístic prou destacat i, a més, se situa dins un espai natural d’elevat interès, és un component paisatgístic de primer ordre i presenta un important valor històric.

Donam la més sincera enhorabona al Govern i al ITE per haver apostat per protegir un dels elements patrimonials més emblemàtics de Mallorca. Des dels Amics dels Closos som conscients que ara és el moment d’ajudar amb tot el que faci falta, però també ser vigilants i ser crítics si cal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada