dimarts, 20 de juliol del 2010

Bases per al Concurs de Plats dolços

  • Qualsevol persona, sòcia o no, pot presentar la seva proposa en el Concurs de Plats Dolços. Amb una o com a màxim dues receptes.
  • En la inscripció s’ha de detallar la recepta (ingredients i mètode d’elaboració). Els Amics dels Closos tenen la intenció de fer una recol·lecció i editar-les.
  • Els autors de la recepta cedeixen els drets d’ús d’aquesta per la seva futura edició, tot respectat els seus drets com a autors i indicant el nom de la persona o persones que l’han presentada.
  • Les propostes presentades, una vegada hagin estat valorades pels membres del jurat es repartiran, per al seu gaudi, a la gent que participi en el SoparPrehistòric.
  • Han de complir amb els ingredients adients per l’època. Els productes provinents d’altres continents (pebre, patata, tomàtiga, pinya tropical, mango, ...) no s’han d’utilitzar. Tampoc amb productes refinats com el sucre (es pot substituir per mel) o altres edulcorants.
  • S’han de tenir en compte que en aquelles èpoques la cocció es realitzada al foc, no al forn. No es poden utilitzar microones ni altres aparells elèctrics moderns.
  • La presentació dels Plats Dolços, per a la seva valoració, es farà en el mateix pàrquing del Pavelló, el dia del Sopar, entre les 19:00h i les 20:00h (abans de les xerrades).
  • El jurat valorarà la presentació, els productes utilitzats i la seva elaboració, així com el nom elegit per al Plat.
  • La decisió del jurat s’anunciarà una vegada acabat el sopar i aquesta serà inapel·lable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada